Uusi sivusto ja arvonta!

Postitettu Aug 09, 2021 |

Tervetuloa Vihreän ilon uuteen kotiin! Pitkän hiljaisemman vaiheen jälkeen Vihreä ilo aktivoituu taas.

Korona-aikana olen työskennellyt osa-aikaisesti Helsingin yliopistolla projektihommissa. Samalla olen valmistellut useampaakin kosmetiikkaprojektia, joista nyt saan esitellä: Vihreän ilon uudet verkkosivut!


Mitä uutta sivustolla on?

  • Visuaalinen ilme ja logo. Ne ovat mainion mainostoimisto Leimahduksen Vesan käsialaa. 
  • Verkkokurssi-osio, jolla starttaa syyskuussa kaksi uutta koulutusta sekä harrastajille että kosmetiikkaa myyntiin suunnitteleville.
  • Tyky-päiviin, synttäreille, pikkujouluihin, polttareille ja muihin tapahtumiin tilattavat työpajat on teemoiteltu aiempaa selkeämmin.
  • Avoimia lähipajoja on totuttuun tapaan tarjolla Vihreän ilon työpajalla Turun Nummenpakalla ja lisäksi mm. pikkujoulupaja Luomuspajalla. Arvonta (päättynyt)

Uuden sivuston lanseerauksen kunniaksi käynnistetään arvonta kaikkien Vihreän ilon uusien uutiskirjeen tilaajien kesken. 

Jos sinulle on tullut uutiskirje ja haluat osallistua kilpailuun: lähetä sähköposti osoitteeseen virpi@vihreailo.com otsikolla "Arvonta". Tekstikenttään nimi ja yhteystiedot. 

Palkintoina on:

Arvonnan säännöt

Arvonta päättyy 23.9.2021 Siihen mennessä kaikki uutiskirjeen tilanneet henkilöt ovat mukana arvonnassa. 

24.9.2021 arvon uusista tilaajista ja sähköpostin lähettäneistä 4 henkilöä, joista ensin arvottu saa valita mieleisensä palkinnon, toiseksi arvottu henkilö saa valita kolmesta jäljellä olevasta palkinnosta itselleen sopivan, ja niin edelleen. Jos arvonnassa voittanut henkilö ei halua lunastaa palkintoa, arvontaa jatketaan kunnes palkinnoille on löydetty vastaanottajat.  

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostiosoitteeseen, joka uutiskirjetilaukseen on annettu. 

Löydät uutiskirjeen tilauskentän etusivulta. 

Edit: Kilpailu on päättynyt ja arvonnan voittajille on lähetetty tietoa sähköpostitse. Onnea voittajille!