Hoitoöljyt eri ihotyypeille 18.1.

Miten hoidat eri ihotyyppejä kasviöljyillä, voilla ja eteerisillä öljyillä?

Etäluento 18.1.22 klo 18.00-19.00  Vihreän ilon Zoomin kautta

Kasviöljyjen maailma on kiehtova ja laaja! Kasviöljyjä sekoittamalla voit valmistaa kasvoputsareita, kasvoöljyjä, vartaloöljyjä ja hierontaöljyjä sekä vatkattua kasvivoita, joita voi käyttää tehohoitona mm. kantapäihin, käsille tai kasvoille.

Öljyjä löytyy hyvin vesimäisen ohuista täyteläisiin paksuihin öljyihin. Ei olekaan sama minkä öljyn omalle iholle valitset. Eteerisillä öljyillä saat halutessasi hoitoöljyihin ihania luonnollisia tuoksuja ja lisää hoitotehoa.  

Luennolla:

  • tutustut luonnonkosmetiikassa käytettäviin kasviöljyihin ja eteerisiin öljyihin, jotka soveltuvat eri ihotyyppien hoitamiseen. 
  • opit millä perusteella öljyt kannattaa valita omiin hoitotuotteisiin. Kuulet esimerkiksi mitkä öljyt tukkivat ihohuokosia, mitkä rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja mitkä sopivat superkuivalle iholle. 
  • saat myös reseptejä hyvistä öljy-yhdistelmistä.


Tiedustelut ja kysymykset

 Virpi 040 53 73 143 / virpi@vihreailo.com

Virpi Hirvensalo

Olen Virpi Turusta. Toimin yrittäjänä luonnonkosmetiikan työpajoja ja valmistuskoulutusta tarjoavassa Vihreässä ilossa. Voit lukea lisää koulutuksesta ja taustastani napauttamalla "Vihreä ilo" etusivun yläpalkista.