Hoitoöljyt kevääseen 22.3. - etäluento

Mitä kasvi- ja eteerisiä öljyjä kannattaa valita kevääksi?

Etäluento 22.3.23 klo 18.00-19.00  Vihreän ilon Zoomin kautta

Kasviöljyjen maailma on kiehtova ja laaja! Kasviöljyjä sekoittamalla voit valmistaa kasvoputsareita, kasvoöljyjä, vartaloöljyjä ja hierontaöljyjä sekä vatkattua kasvivoita, joita voi käyttää tehohoitona mm. kantapäihin, käsille tai kasvoille.

Öljyjä löytyy hyvin vesimäisen ohuista täyteläisiin paksuihin öljyihin. Ei olekaan sama minkä öljyn omalle iholle valitset. Eteerisillä öljyillä saat halutessasi hoitoöljyihin ihania luonnollisia tuoksuja ja lisää hoitotehoa.

Keväällä kannattaa valita hoitotuotteisiin kevyempiä öljyjä kuin talvella ja lisätä öljyseoksiin auringolta suojaa antavia sekä kevyttä sävyä iholle tuovia öljyjä.

Luennolla:

  • tutustut luonnonkosmetiikassa käytettäviin kasviöljyihin ja eteerisiin öljyihin, jotka soveltuvat eri ihotyyppien hoitamiseen. 
  • opit millä perusteella öljyt kannattaa valita omiin hoitotuotteisiin. Kuulet esimerkiksi mitkä öljyt tukkivat ihohuokosia, mitkä rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja mitkä sopivat superkuivalle iholle. 
  • saat myös reseptejä hyvistä öljy-yhdistelmistä.

Tule mukaan oppimaan ja keskustelemaan kasviöljyistä!

Maksettuasi luennon saat linkin ja ohjeet osallistumiseen sähköpostiisi. Tiedustelut ja kysymykset Virpi 040 53 73 143 / virpi@vihreailo.com

Virpi Hirvensalo

Olen Virpi Turusta. Toimin yrittäjänä luonnonkosmetiikan työpajoja ja valmistuskoulutusta tarjoavassa Vihreässä ilossa. Voit lukea lisää koulutuksesta ja taustastani napauttamalla "Vihreä ilo" etusivun yläpalkista.