Kosmetiikka­työpajojen järjestäminen - verkkokurssi

Kattava tietopaketti kosmetiikkatyöpajojen suunnitteluun ja toteuttamiseen

Oletko kiinnostunut järjestämään luonnonkosmetiikan työpajoja harrastuksena, kansalaisopistossa tai omassa yrityksessäsi? Vedätkö jo pajoja, mutta kaipaat lisää varmuutta työhön?    

Tämän verkkokurssin jälkeen sinulla on hyvä kokonaisnäkemys sujuvien kosmetiikkapajojen järjestämisestä eri kokoisille ja erilaisille kohderyhmille. Pystyt huolehtimaan järjestämäsi toiminnan turvallisuudesta ja saat ideoita pajassa tehtäviksi tuotteiksi. 

Kurssin sisältö

Kurssi sisältää asiaa seuraavista teemoista:

  • työpajojen suunnittelu: mitkä asiat on tärkeä ottaa huomioon suunnitteluvaiheessa ja millainen hintarakenne työpajalla on?
  •  tila: mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota kun valitset työpajatilaa?  
  • toteuttaminen eri kohderyhmille ja eri kokoisille ryhmille: miten järjestät sujuvat työpajat eri kokoisille ryhmille sekä erilaisille kohderyhmille?   
  • valmistettavat tuotteet: millaisia tuotteita pajassa kannattaa valmistaa, miten valitset työpajassa tehtävät kosmetiikkatuotteet ja miten ohjaat niiden valmistamisen, jotta asiakkaat ovat tyytyväisiä ohjaukseen? 
  • ainesosien ja tarvikkeiden säilytys: asiakkaidesi tuotteet ovat laadukkaampia ja säilyvät pidempään kun säilytät  raaka-aineet oikeissa olosuhteissa.
  • eteeristen öljyjen ja tuoksuöljyjen käyttö: tuoksuainesosat ovat voimakkaita kemikaaleja, jotka väärin käytettynä voivat aiheuttaa iho-oireita. Tässä osiossa tutustut tuoksuainesosien käyttörajoituksiin.
  • turvallisuus: mitä seikkoja täytyy huomioida, jotta paja onnistuu erilaisille kohderyhmille turvallisesti? Mitä Tukes (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) ohjeistaa erityisesti kosmetiikkapajojen ja yleensä palvelujen tarjoajan velvollisuuksista turvallisuuden suhteen? 
  • markkinointi: miten edistät pajojesi markkinointia?  
  • reseptivinkit: hyväksi havaittuja ja helppoja reseptejä työpajoihin.

Kurssilla opiskelu

Kosmetiikkatyöpajojen järjestäminen on itseopiskeltava verkkokurssi. Voit edetä kurssilla omassa tahdissasi.  

Kurssimateriaalit ovat sekä kirjallisessa että videomuodossa. Ne ovat käytössä kurssialustalla kaksi vuotta. Kirjalliset materiaalit saat ladattua myös omalle koneellesi. 

Jos haluat opiskella mobiililaitteellasi, lataa sovelluskaupasta Zenler-sovellus, joka on saatavilla sekä Android että Apple-laitteille.  Kysymyksiä voit lähettää kurssin ajan sähköpostitse kouluttajalle ja kysyä kurssilaisten omassa Facebook-ryhmässä.


Maksaminen ja tiedustelut

Voit maksaa kurssin Vihreän ilon verkkokaupassa napauttamalla OSTA KURSSI-painiketta alla.  
Voit maksaa myös Smartumillaja Epassilla.    

Tuleeko mieleesi vielä jotain kysyttävää? Ota yhteyttä, autan mielelläni!
Virpi Hirvensalo, vihreailo@gmail.com, 040 53 73 143

 "Kiitos paljon! Oli erittäin perusteellinen ja selkeä esitys, kuten sinulla yleensäkin.

Helena, 70-vuotta

Virpi Hirvensalo

Olen Virpi Turusta. Toimin yrittäjänä luonnonkosmetiikan työpajoja ja valmistuskoulutusta tarjoavassa Vihreässä ilossa. Voit lukea lisää koulutuksesta ja taustastani napauttamalla "Vihreä ilo" etusivun yläpalkista.