Kosmetiikkaa ruokakaapin tarvikkeista 26.2.

Syötävän hyviä reseptejä kaikenikäisille

Ajankohta la 26.2. klo 12.00-14.30 Vihreän ilon kurssialustalla. 

Kaipaatko hiihtoloman tai talven piristykseksi jotain erilaista tekemistä?

Tässä etäpajassa valmistat hemmottelutuotteita kotispa -iltaan ruokakaapin ainesosista. Muun muassa hedelmistä, marjoista, kaurahiutaleista, yrteistä ja vihanneksista saat valmistettua helposti ja hauskasti luonnollista kosmetiikkaa, joka puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa kasvojen ja vartalon ihoa sekä hiuksia.  

Kaikki valmistettavat tuotteet ovat tuorekosmetiikkaa, jotka säilytetään jääkaapissa ja käytetään viikon sisällä valmistuksesta. Kosmetiikassa ei käytetä säilöntäaineita. Et tarvitse erikoisainesosia, vaan löydät kaiken tarvittavan joko ruokakapistasi tai lähikaupasta.


Työpajan kesto ja sisältö

Työpajan kesto on 2,5 tuntia. Saat etukäteen listan ainesosista ja välineistä, jotka tarvitset tuotteiden valmistukseen.

Etäpajan aikana valmistetaan videon välityksellä kolme tuotetta rauhallisella tahdilla ja selkeästi ohjeistaen. Voit tehdä ne kotona samaan aikaan ja kysyä tarvittaessa neuvoa. Saat 3 + 3 ohjetta (kolme pajassa ohjattua + kolme helppoa itsenäisesti valmistettavaa) sähköisenä myöhempää käyttöä varten.

Pajan ohjeilla valmistat kasvonaamion, vartalokuorinnan, hiussuihkeen, kasvoveden, kasvogeelin sekä hoitavan hyytelön käsille ja jaloille.

Etäpaja toteutetaan Zoomin välityksellä. Voit seurata pajaa puhelimella, tabletilla, läppärillä tai pöytäkoneella.

Kutsu ystävät koolle tai vietä hauska päivä lasten kanssa kotikosmetiikan valmistuksen merkeissä!


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu. Saat heti sähköpostiisi listan tarvikkeista ja välineistä työpajaa varten.


Tiedustelut

Virpi Hirvensalo, p. 040 53 73 143, virpi@vihreailo.com

Virpi Hirvensalo

Olen Virpi Turusta. Toimin yrittäjänä luonnonkosmetiikan työpajoja ja valmistuskoulutusta tarjoavassa Vihreässä ilossa. Voit lukea lisää koulutuksesta ja taustastani napauttamalla "Vihreä ilo" etusivun yläpalkista.