Tunnelmalliset kynttilät

Varaa työpaja kynttilöiden valmistuksesta

Kynttilät kuuluvat tunnelman luojina syksyyn, talveen ja etenkin jouluun. Varaa työpaja kynttilöiden valmistuksesta ja tee kynttilöitä itsellesi tai lahjaksi!

Vihreän ilon työpajassa on mahdollisuus tehdä kynttilöitä lasikuppeihin, silikonimuotteihin ja käärien eri värisistä mehiläisvahalevyistä. Lasikuppeihin ja muotteihin on käytössä Ecosoyan soija- ja oliivivahoja, jotka ovat vegaanisia ja biohajoavia. Mehiläisvahalevyt suomalaista tavaraa Lahtisen vahavalimolta.

Pajan hinta on 43€ /osallistuja (sis. alv), joka sisältää raaka-aineet, tarvikkeet, pakkaukset, suojaessut, ohjauksen ja loppusiivouksen. Jokainen osallistuja valmistaa 4 kynttilää.

Yli 10 hengen ryhmille pyydä tarjous! Turun kaupunkialueen ulkopuolella järjestettäviin pajoihin hintaan lisätään matkakulut 0,4€/km.

Oletko kiinnostunut varaamaan kynttiläpajan? Jätä yhteystietosi napauttamalla "Pyydä tarjous", lähetä sähköpostia vihreailo@gmail.com tai soita 040 53 73 143 / Virpi. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Virpi Hirvensalo

Olen Virpi Turusta. Toimin yrittäjänä luonnonkosmetiikan työpajoja ja valmistuskoulutusta tarjoavassa Vihreässä ilossa. Voit lukea lisää koulutuksesta ja taustastani napauttamalla "Vihreä ilo" etusivun yläpalkista.