Kosmetiikan työpajat Terraviiva Caféssa, Rymättylässä

Ihon- ja hiustenhoitoöljyt sekä yrttiöljyjen uuttaminen


Tule valmistamaan puhdasta luonnonkosmetiikkaa ja nauttimaan kahvia leivonnaisineen Terraviiva Cafén idylliseen ympäristöön, Rymättylään (Leiklahdentie 160).

Työpajojen sisällöt

Ihon- ja hiustenhoitoöljyt & huulivoiteet la 11.5. klo 14-17

Tässä työpajassa valmistat hoitoöljyn tai vatkatun sheavoin vartalolle, kynsille & kynsinauhoille, kasvoille tai hiuksille. Lisäksi työpajassa on mahdollisuus valmistaa herkullisen värisiä  ja -tuoksuisia huulivoiteita, jotka antavat huulille kaunista kiiltoa ja pehmeyttä.  

Työpajan jälkeen pystyt valmistamaan öljyjä itsellesi jatkossakin.

Kukkais- ja yrttiöljyjen sekä yrttihaudukkeiden uuttaminen la 15.6. klo 14-17

Tule oppimaan miten keräät ja käsittelet uutettavat kasvit, mitä uuttoainetta kannattaa mihinkin kasviin käyttää, miten teet uutoksen ja mihin erilaisiin tarkoituksiin eri kasviuutteita voi hyödyntää.

Kesäkuussa kukkivat muun muassa ruusu, kehäkukka, mesiangervo, voikukka, siankärsämö ja apilat. Myös piharatamon ja koivun lehtiä voi hyödyntää öljyjen valmistuksessa. Kokeilemme myös männynkerkkien uuttamista. Mukaasi saat työpajassa valmistetut öljyt (2 kpl)ja taidon tehdä niitä jatkossakin. 


Työpajojen hinnat ja ilmoittautuminen

Yhden työpajan hinta on 55,00 (sis. 24% alv) sisältäen ohjauksen, tehdyt tuotteet (2 kpl) ja kahvihetken leivonnaisineen. Kerrothan, jos sinulla on ruokarajoitteita, tarjotut tuotteet ovat laktoosittomia.  

Ilmoittaudu ihon- ja hiustenhoitoöljypajaan 3.5. ja kasviöljyjen uuttamispajaan 7.6. mennessä: minna.komulainen@terraviiva.fi

Tiedustelut 


Heräsikö kurssin sisällöstä kysymyksiä? Ota yhteyttä: Virpi, vihreailo@gmail.com tai 040 53 73 143.

Virpi Hirvensalo

Olen Virpi Turusta. Toimin yrittäjänä luonnonkosmetiikan työpajoja ja valmistuskoulutusta tarjoavassa Vihreässä ilossa. Voit lukea lisää koulutuksesta ja taustastani napauttamalla "Vihreä ilo" etusivun yläpalkista.