Kosmetiikka­työpajojen järjestäminen 11.1. - etäkurssi

Kattava tietopaketti kosmetiikkatyöpajojen suunnitteluun ja toteuttamiseen

Ajankohta 11.1. klo 18.00-20.00 Vihreän ilon Zoomissa

Oletko kiinnostunut järjestämään luonnonkosmetiikan työpajoja harrastuksena, kansalaisopistossa tai omassa yrityksessäsi? Vedätkö jo pajoja, mutta kaipaat lisää varmuutta työhön?    

Tämän kahden tunnin koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä kokonaisnäkemys sujuvien kosmetiikkapajojen järjestämisestä eri kokoisille ja erilaisille kohderyhmille. Pystyt huolehtimaan järjestämäsi toiminnan turvallisuudesta ja saat ideoita pajassa tehtäviksi tuotteiksi. 

Koulutuksen kesto ja sisältö

Koulutus kestää 2 tuntia. Se sisältää asiaa seuraavista teemoista:

  • työpajojen suunnittelu: mitkä asiat on tärkeä ottaa huomioon suunnitteluvaiheessa ja millainen hintarakenne työpajalla on?
  •  tila: mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota kun valitset työpajatilaa?  
  • toteuttaminen eri kohderyhmille ja eri kokoisille ryhmille: miten järjestät sujuvat työpajat eri kokoisille ryhmille sekä erilaisille kohderyhmille?   
  • valmistettavat tuotteet: millaisia tuotteita pajassa kannattaa valmistaa, miten valitset työpajassa tehtävät kosmetiikkatuotteet ja miten ohjaat niiden valmistamisen, jotta asiakkaat ovat tyytyväisiä ohjaukseen?  
  • turvallisuus: mitä seikkoja täytyy huomioida, jotta paja onnistuu erilaisille kohderyhmille turvallisesti? Mitä Tukes (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) ohjeistaa erityisesti kosmetiikkapajojen ja yleensä palvelujen tarjoajan velvollisuuksista turvallisuuden suhteen? 
  • markkinointi: miten edistät pajojesi markkinointia?  

Koulutuksen toteuttaminen

Koulutus toteutetaan Zoomin välityksellä. Voit seurata koulutusta puhelimella, läppärillä, pöytäkoneella tai tabletilla. Etäyhteyden testausmahdollisuus alkaa puoli tuntia ennen työpajaa. 

Maksettuasi pajan saat sähköpostitse linkin Zoom-alustalle. 

Saat kirjallisen materiaalin työpajan sisällöstä heti koulutuksen jälkeen sähköpostiisi.   


Tiedustelut

Virpi Hirvensalo, 040 53 73 143, virpi@vihreailo.com

Virpi Hirvensalo

Olen Virpi Turusta. Toimin yrittäjänä luonnonkosmetiikan työpajoja ja valmistuskoulutusta tarjoavassa Vihreässä ilossa. Voit lukea lisää koulutuksesta ja taustastani napauttamalla "Vihreä ilo" etusivun yläpalkista.