Varaa työpaja tapahtumaanne! 

Olipa kyseessä työpaikan tyky-päivä, firman asiakastapahtuma, kaveripiirin illanistujaiset tai polttarit, Vihreän ilon työpajat tulevat sinne minne ne haluatte - helposti, hauskasti ja asiantuntevalla opastuksella. Mitä haluaisitte tehdä?

Työpajan hinnoittelu tapahtuu osallistujamäärän mukaan. 1-8 hlön työpajat ovat 43 € / hlö + matkakulut 0,4 € / km. Yli 8 hlön työpajoihin kysy tarjous pajaa varatessasi!

Asiakastilaisuuksien pop up -pajojen sekä lasten synttäreiden sisältö ja hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

IHANAT NAAMIOT

Tuorenaamiot virkistävät, syväpuhdistavat, kirkastavat, kuorivat, kosteuttavat ja kiinteyttävät kasvojen ihoa. Tässä pajassa valitsette lukuisista erilaisista naamio-ohjeista: vaihtoehtoja savi-, geeli- ja kasvivoi- ja emulsiopohjaisena.ZERO WASTE -KOSMETIIKKAA

Vähemmän jätettä palatuotteilla.
Valmista puhdistavat ja hoitavat tuotteet kasvoille tai vartalolle paloina, jotka säilyvät pitkään.

 
OPI EMULSIO

Emulsiotyöpajassa opit tekniikan, jolla valmistat kevyitä ja täyteläisiä voiteita kasvoille ja vartalolle. Tutustut erilaisiin vesi- ja öljyliukoisiin ainesosiin, joista opit valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivimmat aineet.    

KASVOÖLJYBAARI

Kasvoöljyt ovat monikäyttöisiä tehohoitotuotteita. Tässä pajassa valitsette laajasta valikoimasta omalle iholle parhaimman kasviöljykombon, joka viimeistellään hoitavilla ja tuoksuvilla eteerisillä öljyillä. 100% luonnonkosmetiikkaa!


KYNTTILÄPAJA

Kynttilöitä itselle ja tuliaisiksi valamalla muotteihin, kastamalla ja astiaan valmistamalla. Raaka-aineina käytettävissä mehiläisvaha, soijavaha ja steariini sekä eri värejä ja tuoksuja.
ETEERISET ÖLJYT LUONNONKOSMETIIKASSA

Tässä pajassa opitaan perustietoa eteerisistä öljyistä: tuoksuperheet, yhteensopivat tuoksut, eteeriset öljyt eri ihotyypeille ja niiden käyttö kosmetiikan valmistuksessa sekä öljyjen turvalliset käyttömäärät. Pajassa puhutaan myös eteeristen öljyjen säilytyksestä ja säilyvyydestä. Lisäksi valmistat tuoksun tai ihonhoitoöljyn. 

KOIRAKOSMETIIKKAA

Karvakaverille tassusalvaa, kamomillahoitovettä silmien rähmimiseen, nopeasti imeytyvää aloe vera -geeliä pieniin iho-oireisiin, kuten hiertymiin ja pienten haavojen paranemista edistävää haavaöljyä. Ja mukaan tietysti reseptit, jotta voit tehdä tuotteita jatkossa kotona.

DIY-KOSMETIIKKAA SAUNAAN 

Saunaan on ihana mennä itse tehdyillä tuotteilla! Haluaisitko tehdä herkullisen tuoksuisen suihkugeelin, vartalokuorintatuotteen villiyrteistä, saunahunajan, sihiseviä jalkakylpypommeja, sheivausgeeliä tai kevyesti kosteuttavaa vartalosuihketta?

LASTEN SYNTYMÄPÄIVÄPAJA

Lapset rakastavat käsillä tekemistä! Pajassa osallistujat valmistavat helppoja ja turvallisia tuotteita. Jokainen juhlija saa tuotteen mukaansa kotiin.

 


KOSMETIIKKAA KOTIKAAPISTA

Tässä pajassa valmistat hemmottelutuotteita ruokakaapin ainesosista. Hedelmistä, marjoista, kaurahiutaleista, yrteistä ja vihanneksista saat valmistettua helposti ja hauskasti luonnollista kosmetiikkaa, joka puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa kasvojen ja vartalon ihoa sekä hiuksia. Kaikki valmistettavat tuotteet säilytetään jääkaapissa ja käytetään viikon sisällä valmistuksesta. Niissä ei käytetä säilöntäaineita.

OMA MIX

Mitä tuotteita haluaisitte valmistaa? Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva paja!
ETÄPAJA 

Etäpajan tuotteet voitte valmistaa samalla kun katselette ohjausta puhelimesta tai läppäristä. Reseptit ja ainesosalista lähetetään ajoissa etukäteen, jotta ehditte hankkia tarvikkeet kotiin.