Vihreän ilon työpajat tulevat sinne minne ne haluatte etänä tai lähiohjauksena - helposti, hauskasti ja asiantuntevalla opastuksella.  

Työpajan hinnoittelu tapahtuu osallistujamäärän mukaan. 1-8 hlön työpajat ovat 39 € / hlö + matkakulut 0,4 € / km. Yli 8 hlön työpajoihin kysy tarjous pajaa varatessasi!  

Paja kosmetiikan valmistuksesta

Pajassa valmistatte valintanne mukaan erilaisia luonnollisia ihonhoito- ja puhdistustuotteita kasvoille ja vartalolle.

Pajassa on iso valikoima laadukkaita luonnonkosmetiikan ainesosia, mm. erilaisia kasviöljyjä, yrttejä ja eteerisiä öljyjä.

Voitte tehdä esimerkiksi kasvovettä tai -voidetta, kasvojen puhdistustuotteita palana tai emulsiona, kasvoseerumia, setin huulibalsameita, viiksivahaa tai erilaisia kylpytuotteita.

Etäpajoihin voi valita myös kosmetiikkaa, joka valmistuu lähikaupan ainesosista

Villiyrttipaja

Pajassa osallistutte retkeen lähimaastossa ja keräätte villiyrttejä tuoreista kasveista valmistettavaan kosmetiikkatuotteeseen, joka voi olla esimerkiksi kuorintatuote tai kasvonaamio. Samalla nautitte itse kerätyistä kasveista haudutettua yrttiteetä.

Kuulette yrttien käsittelystä, säilömisestä ja hyödyntämisestä ruoaksi sekä kosmetiikaksi ja saatte helppoja villiyrttiohjeita myös kotiin vietäväksi. 

Ota yhteyttä!